Waar is Notariskantoor Ten Brinke?

Heiligeweg 93
1561 DG Krommenie
KvK: 34133192
Rekeningnummer: NL22 RABO 0333 9013 04

 

Hoe kom ik daar?

 

Contactmogelijkheden

Hoe kom je met ons in contact?

telefoon  075 647 40 40 (tijdens kantoortijden / ook voor spoed)

email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mobiel  06-189 44 162 (Whats app)

logo chat of gebruik de chatfuncie rechtsonderin

 

Auto of fiets parkeren?

Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast ons kantoor beschikbaar.

Wil je je auto opladen terwijl je bij ons bent? Ook dat kan! Pal voor onze deur staat een laadpaal.

Kom je liever op de fiets? Zet dan je fiets in het fietsenrek bij de voordeur.

 

Kinderen meenemen naar de notaris?

Heb je kleine kinderen en geen opvang tijdens een afspraak op ons kantoor? Op kantoor hebben we kleurplaten, kleurpotloden en een speeltafeltje om je kleine toch even zoet te houden. Kijken ze liever een filmpje? Maak gebruik van het gratis gastennetwerk!

 

Komen jullie ook thuis? 

Kun je niet naar ons komen? Dan komen wij naar jou! Als het dichtbij is, komen we op de fiets. En anders met de auto. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Notariële nieuwtjes?

En 24/7 kun je Notariskantoor Ten Brinke natuurlijk volgen via facebook of instagram. Op die manier blijf je op de hoogte de gebeurtenissen en leuke ontwikkelingen van dé notaris van Krommenie.

 

Wat zijn de openingstijden? 

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:45 uur tot 17:00 uur.

 

Buiten kantoortijden kun je voor spoedeisende zaken contact opnemen met via 06-18944162. Bij geen gehoor kun je het landelijke piketnummer 020-5112017 bellen. Let wel: voor vragen of bijvoorbeeld overgemaakte gelden of toegestuurde stukken ontvangen zijn of het maken van een afspraak, is dit spoednummer niet bedoeld.

 

Wat moet ik meenemen? 

Vergeet niet je geldige en originele legitimatiebewijs mee te nemen als je een afspraak hebt! Bij binnenkomst moet je die kunnen laten zien en ben je verplicht daar een scan van te laten maken.

 

Wie/wat mag ik niet meenemen?

Een gesprek met een notaris (of een medewerker daarvan) is strikt vertrouwelijk. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, daar mogen dus geen vertrouwenspersonen, familieleden of wie dan ook bij aanwezig zijn. Iemand mag wel als chauffeur mee het kantoor in, maar zal in de wachtkamer moeten blijven zitten. Diegene mag dus niet mee de spreekkamer in. Uiteraard krijgt die wel koffie of thee aangeboden. En op de leestafel ligt voldoende leesvoer en er is internet beschikbaar voor gasten.