Welkom op de website van hét notaris­kantoor van Krommenie (en misschien ook wel van daarbuiten). Op eigentijdse wijze bieden wij klassieke notariële diensten in een modern jasje aan. Een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat. Dat doen we bijvoorbeeld door aangesloten te zijn bij IT-notaris, dementievriendelijk te zijn, maar ook door eenvoudige contact­mogelijkheden te gebruiken en duidelijke taal te spreken.

Ondanks het nog maar korte bestaan van het kantoor, kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis. Die ervaring en kennis zet ieder van ons graag in om in gewoon Nederlands praktische oplossingen te bieden voor je vragen.

Bij voorkeur zouden we je op ons kantoor willen ontvangen. In verband met de huidige Corona-maatregelen is dat echter niet altijd mogelijk. Voor besprekingen om je wensen en de juridische mogelijkheden door te nemen, zal daarom een videobelafspraak (Office Teams) gemaakt worden. Is dat lastig? Valt wel mee. Bij de uitnodiging voor die afspraak, krijg je namelijk een handleiding meegestuurd. Is dat afstandelijk? Nee hoor. Het is net alsof je bij ons aan tafel zit, maar dan zit je aan eigen tafel. 

Om een akte te tekenen, ben je natuurlijk nog steeds welkom.

Wil je eerst weten met welke kosten je rekening moet houden? Vraag dan een kostenopgave aan via: Vraag een kostenopgave bij Notaris Ten Brinke aan.

Houd deze website en social-media in de gaten voor nieuws en akties die verspreid over het jaar gepubliceerd zullen worden. Ook worden die via kanalen de nieuwste Corona-maatregelen bekend gemaakt. Volg ons daarom ook op Facebook  en Instagram instagram.

Heb je vragen over akten die in het verleden getekend zijn door een voormalig notaris in Krommenie? Geen probleem! Notariskantoor Ten Brinke heeft een groot deel van die akten en anders de ingangen daarvoor om die op te vragen. Ook als je dus iets geregeld hebt voordat Marcel notaris was in Krommenie, kun je gerust vragen stellen.  

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Plaats dan een beoordeling op:

google of GKN bodn 1

 

IT notaris

Ondernemingsrecht

Familierecht

Onroerend goed