Welkom op de website van hét notaris­kantoor van Krommenie (en misschien ook wel van daarbuiten). Op eigentijdse wijze bieden wij de klassieke notariële diensten in een modern jasje aan. Een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat. Dat doen we door aangesloten te zijn bij IT-notaris, maar ook door eenvoudige contact­mogelijkheden te gebruiken en duidelijke taal te spreken.

Ondanks het nog maar korte bestaan van het kantoor, kan je vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis. Die ervaring en kennis zet ieder van ons graag in om in gewoon Nederlands praktische oplossingen te bieden voor uw vragen.

Heb je vragen over zaken die in het verleden behandeld zijn door notaris Van Baal? Geen probleem! Notariskantoor Ten Brinke is de opvolger van Notariskantoor Van Baal. De akten die hij heeft gepasseerd, liggen grotendeels nog in de kluis. Ook zijn de lopende dossiers en de dossiers van de afgelopen 10 jaar overgenomen.

Bij voorkeur bespreken we één en ander op ons kantoor. Kan je niet naar ons kantoor komen en woon je in binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor? Dan gaan we kijken of we naar jou kunnen komen.

Houd deze website en social-media in de gaten voor akties die verspreid over het jaar gehouden zullen worden. Zeker de komende maanden gaan we je (aangenaam) verrassen!

IT notaris

Ondernemingsrecht

Familierecht

Onroerend goed