IT-notaris

Marcel ten Brinke is IT-notaris, daarom ook lid van de Vereniging IT notaris. Sterker nog: hij is zelfs bestuurslid van de landelijke vereniging IT-notaris!

 

Leden van de Vereniging IT notaris hebben zich gespecialiseerd in het IT recht en het intellectuele eigendomsrecht. Jaarlijks worden cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op IT-recht, digitale handtekeningen, overdracht en vastleggen van domeinnamen, cloud-applicaties, block-chain, cryptocurrency, software-escrow en intellectuele eigendom.

 

Een heel bijzonder stukje van het recht dus en voor velen ook nog een onbekend stuk van het recht. Maar wel zaken waar veel geld in om kan gaan en de belangen groot zijn. Zowel zakelijk als privé hebben mensen hier vrijwel dagelijks mee te maken. En vaak meer dan ze dagelijks door hebben.

 

Van het vastleggen van een briljant idee tot aan de verpanding of overdracht van software, en alles wat daar tussen zit, kan Marcel je dus notarieel advies geven. Wil je meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van IT/IE-recht? Neem contact met dé IT-notaris van de Zaanstreek en omgeving, Marcel, op. Je kunt ook eerst deze film bekijken zodat je kunt zien hoe een IT/IE-depot in zijn werk kan gaan.

 it notaris